LØSOPSKRIFTER

Det pt ikke længere muligt at købe løsopskrifter på min webshop eller tilgå tidligere købte opskrifter desværre.
Indtil videre kan du stadig købe mine løsopskrifter på Ravelry
Ydermere kan jeg hellere ikke yde nogen form for support.
For nu kan du stadig købe bøger.


Air Crochet
Myrehøjvej 1
5700 Svendborg
Denmark
Mail: hello@aircrochet.com
Tel: 2448 3159
CVR: 35904018

Brug af opskrifter

©Jeanette Bøgelund Bentzen - all rights reserved. 

Opskrifterne er kun til privat brug. De må ikke kopieres, sælges eller distribueres helt eller delvist. Salg af produkter lavet fra opskrifterne er også forbudt. 

Betaling

Alle priser på hjemmesiden er i DKK, Danske Kroner, og er inklusive moms, og leveringsomkostningerne er ikke inkluderet. Air Crochet accepterer online betalinger med; Dankort, Visa / Dankort, Visa, Mobilepay Online, Apple Pay. Vi opkræver ikke ikke nogen form for transaktionsgebyr på dit køb. Betalingen for Ordre vil først blive trukket fra din konto, når varen er afsendt eller du har fået adgang til dit digitale produkt, medmindre andet er aftalt eller angivet i din ordre. Air Crochet bruger en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Forudbestilling

Når du køber produkter på "forudbestilling" betyder det, at du bestiller en vare med længere leveringstid end normalt, da varen ikke kan afsendes ved ordremodtagelsen.

Har du forudbestilt en vare, vil du altid kunne finde leveringstiden på produktet på selve produktsiden.

Har du både lagt alm. varer og bestillingsvarer i din kurv?

Så vil hele din ordre først blive sendt når dine bestillingsvarer er på lager igen (gælder IKKE digitale varer). Ønsker du i stedet at få leveret dine alm. varer med alm. leveringstid, så skal du lægge dine ordrer seperat. 

Bemærk at vi normalt først trækker pengene for din ordre, så snart de bliver afsendt fra vores lager. Men ved forudbestillinger, vil vi trække pengene for hele din ordre før afsendelse, og der vil dermed forekomme en forudbetaling af ordren.

 

Forsendelse

Vi sender pakker 1 gang om ugen.

Air Crochet sender varer med følgende:

GLS - Erhvervsadresse, GLS - Privatadresse, GLS - Pakkeshop, Post Nord Pakkeshop. 

Forsendelsesomkostningerne er baseret på ordrens vægt og alle ordre modtager et tracking-nummer.

Sverige: Post Nord.

 

Gratis fragt

Der er gratis fragt i Danmark for ordre over 500,- (eksklusiv fragtomkostninger).

Gratis fragt gælder kun til GLS pakkeshop.

OBS: Desværre kan fragtsystemet ikke medregne digitale order, så her vil du blive opkrævet fragt, på trods af at din ordrer er over 500,- . Vi vil derfor refundere fragten manuelt, såfremt du selvfølgelig har valgt GLS pakkeshop.

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på fysiske varer købt på vores webshop med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Bemærk, at der ikke ydes fortrydelsesret på digitale varer.


Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Pakken skal sendes direkte til adressen, der afhentes IKKE pakker som sendes til pakkeshop! 

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.
Meddelelsen skal gives pr. mail på hello@aircrochet.com, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.
Det er op til Air Crochet at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Vi anbefaler at sende retur i emballage der beskytter varen, helst den originale.

Hvis en ordre IKKE afhentes i leveringsbutikken og dermed returneres, betragter vi det som en annullering af ordren, og omkostningerne til returforsendelsen trækkes fra købsbeløbet, når pengene refunderes.

DIGITALE OPSKRIFTER/BØGER

Bemærk venligst, at der ikke er fortrydelsesret på digitale varer.

 

VIGTIGT - begrænset antal downloads til rådighed og vi anbefaler at gemme opskrifter med det samme, da vi løbende rydder op i opskrifter. Der er altså ingen garanti for at opskriften er tilgængelig imorgen!
Det er dit eget ansvar at gemme digitale opskrifter 
(PDF-filerne) på din computer eller enhed!

Du har kun et begrænset antal downloads til rådighed til en digital opskrift og det er dit eget ansvar at få gemt dine opskrifter på din computer eller andet device.

Efter den 1. november 2023 vil jeg IKKE længere give adgang til at downloade når du har nået download-grænsen for en opskrift eller hvis du stadig ikke har fået gemt dine opskrifter.

Digitale bøger

Det er ikke gjort muligt at printe digitale bøger i høj opløsning.

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i software, materiale og/eller fabrikation. Reklamation skal meddeles til Air Crochet i rimelig tid efter at fejl eller skade er opdaget. Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet. Air Crochet dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager·ikke·pakker sendt på efterkrav. Reklamationer sendes til vores lager:

Air Crochet

Myrehøjvej 1
5700 Svendborg
mail: hello@aircrochet.com

VIABILL

Del betalingen op med ViaBill. Det er rente og gebyrfrit op til 2.000 kr. 
Læs alle detaljerne vedr. betaling med ViaBill her:

https://viabill.dk/forretningsbetingelser

Databehandling

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.
Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Air Crochet. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. 

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til Air Crochet, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage.
Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til: 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU-Kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

BACK TO TOP